Νέος Γενικός Διευθυντής στην Autoglassfit

Ο Κος Γκουζέλος Νικόλαος ανέλαβε την Γενική Διεύθυνση της εταιρίας AutoglassfitΑ.Ε. η οποία επεκτείνει την παρουσία της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Ο Κος Γκουζέλος έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, με μεταπτυχιακό τίτλο στο Marketing. Έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες

όπως η Kosmocar, η FordMotorHellas, η Citibank, η SocieteGenerale, η AON και η GroupamaΦοίνιξ, υπηρετώντας πάντα τον κλάδο του αυτοκινήτου. Μετείχε σε διάφορες επιτροπές της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρών. Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Αυτοκινήτου, του Φιλικού Διακανονισμού, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επικουρικού Κεφαλαίου και πρόεδρος της Υποεπιτροπής της ΕΑΕΕ για την ασφαλιστική απάτη.

Η AutoglassfitΑ.Ε. είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων στην Ελλάδα με το νέο σήμα Glassfit®. Με ευρωπαϊκό προφίλ, πρόκειται για το μοναδικό μέλος από την ελληνική αγορά που συμμετέχει στο AutomotiveGlassEurope, την ευρωπαϊκή ‘συμμαχία’ εταιριών με δίκτυα επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων, με παρουσία σε 13 χώρες, 1.200 καταστήματα, 1.600 κινητές μονάδες, 7.000 εξειδικευμένους τεχνίτες, εξυπηρετώντας πάνω από 4.000 ζημιές την ημέρα.

emtpy